Koho by napadlo, že věčně usměvavá moderátorka Televizních novin má psychické problémy?! Že se za zářivým úsměvem skrývá velké vnitřní drama? „Měla jsem na sebe velké nároky – být skvělá máma, dělat s dcerou školu, pomáhat jí, vařit teplé večeře, do toho práce. Ten tlak jsem si na sebe vyvíjela sama, neumím říct ne,“ prozradila blondýnka, která teprve nedávno ukončila více než tříletou psychiatrickou léčbu. „Hromadilo se to, začalo mi vypínat tělo a jednou to skončilo kolapsem,“ svěřila se Kristina.

Nikam nejdu!

O jednom víkendu tělo moderátorce prostě vypovědělo službu. „Byla to sobota, nebo neděle, asi ve čtyři hodiny odpoledne,“ zavzpomínala Kristina, která na tom byla tak špatně, že její partner, profesionální tanečník a choreograf Václav Kuneš (48), dokonce musel zavolat asistentce zpravodajství, že Kristina nemůže přijít do práce. „Vašek rozhodl, že jedeme do nemocnice. Tam mi rovnou dali antidepresiva,“ uvedla moderátorka.

Potřebuje berli

Dnes má sice Kristina nejhorší za sebou, také po lécích už dva roky nesáhla. Přiznala ale, že jí psychiatr občas chybí. „Stýkat se tři a půl roku s člověkem každý týden není jen tak. Rozloučení pro mě bylo emočně náročné. Bylo to jako rozchod s partnerem. To setkávání byla taková berlička v mém životě,“ dodala sympatická blondýna s tím, že díky těmto sezením zvládá nepříznivé situace lépe než před zhroucením.

Stará láska nerezaví

Dceru Jasmínu (9) vychovává Kristina s partnerem Václavem Kunešem, porotcem z taneční soutěže StarDance. I když se před čtyřmi lety na pár měsíců rozešli, krizi se jim podařilo zažehnat a teď oba září štěstím.

Video
Video se připravuje ...

Kristina Kloubková prozradila, čeho se v dětství nejvíce děsila. Andrii Konontsev

Fotogalerie
38 fotografií