Věra Galatíková zákeřné nemoci podlehla 21. prosince 2007 na Kladně a její dcera Kristýna u ní nebyla. Měla totiž představení ve Švandově divadle. „Přijela jsem z nemocnice a za dvě minuty sedm jsem s kolegyní Klárou Trojanovou čekala na začátek představení. Součástí dekorace byly žaluzie, které se za dvě minuty sedm prudce rozvlnily. Podívala jsem se nahoru a řekla: Mami!“ svěřila se Frejová v pořadu Blízká setkání v ČRO Dvojka.

Na svou milovanou maminku herečka denně myslí a každou chvíli jí osud do cesty připraví překvapení.

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Frejová ze seriálu Zákony vlka: Mám milostné scény ve věku žehu! Petr Macek

„To takhle přijedu na zájezd do Meziboří za Litvínovem a hned zapluju do křesílka pod mamku. Krásný představení to dnes bylo s TikTik s Komorním divadlem Kalich. Skvělý publikum, děkujeme… měla jsi, myslím, radost, mami. Je mi jasný, že nemáš čas odpovědět, protože už druhý den sedíte tam nahoře s Karýlkem a Václavem a Vlastou a s Čépou a s Ábrcem a s Táňou a s Borjou a dalšíma a furt se smějete a pijete dobrý víno a máte si co říct,“ vzpomínala Frejová. 

„Myslím na Vás na všechny a na to, jak strašně tady chybíte. Jo a díky, žes’ mi onehdá půjčila ten svetr, co tady máš na sobě, přesně vím, jaký rande to bylo. 'Opdele, opdele!'…chybíš mi moc…furt…s láskou Kristla,“ dodala Kristýna. 

Fotogalerie
43 fotografií