Čtvrtá nejkrásnější Češka roku 2016 Michaela Hávová prozradila, že téma dětí je pro ni citlivé. Bohužel otázky na těhotenství dostává v jednom kuse.

„Lidé se mě ptali, jestli už jsem těhotná. Člověk chodí na akci a zatahuje břicho, protože byl na večeři, bojí se totiž, že se ho na těhotenství někdo zeptá, protože ví, že to plánujeme a snažíme se. Dotýkalo se mě to hodně,“ popsala pro Super.cz.

Tím, že s početím byl zatím problém, začala nakonec o tomto problému mluvit veřejně. A ženy v podobné situaci jí za to tleskají. „Když jsem poprvé zveřejnila téma, že se nám nedaří mít miminko, tak mi napsala spousta žen, že to také řeší. Řekla jsem si, že když mi ony píší, že mají radost, že to téma otevírám, tak to chci otevírat, a strašně to naplňuje i mě samotnou,“ svěřila se manželka Petra Říbala.

„Momentálně to beru jako nějaké poselství a jsem za to hrozně moc ráda. Ty příběhy, které mi chodí, jsou strašně silné,“ vysvětlila, jak k celé věci přistupuje. Na sociálních sítích je velmi aktivní, jinak se ale věnuje i dalším věcem - založila si dokonce marketingovou agenturu. Modeling prý už dávno pověsila na hřebík. 

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí Petr Říbal s přítelkyní Míšou Hávovou! Podívejte se! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
69 fotografií