Zpěvačka Radka Fišarová, která v září překvapila svým přiznáním, že prodělala rakovinu děložního čípku a obávala se, že už nebude mít příležitost vychovat svého syna do dospělosti, nyní čelí další bolestivé ráně osudu. „Podzimní prázdniny jsme s Oskym prožili v Chicagu. Těšila jsem se na sdílení zážitků... ale nějak vše po návratu vzalo jiný směr. Přijeli jsme domů a čekala nás jen babička... děda byl pryč,“ svěřila se na sociální síti sklesle.

Dáma, které se přezdívá česká Edith Piaf, je ze skonu milovaného otce Miroslava, jenž byl podle jejích slov velkou duší jejich bláznivé rodiny“, jaksepatří zničená. „Moc jsem věřila, že se ještě alespoň obejmeme... Ale už jsme to prostě nestihli. Táto, moc bych se s tebou chtěla zase hádat o politice, nechat si od tebe mluvit do života, i když už jsem velká holka...“ stýskala si zpěvačka, které náhle chybí všechny ty běžné drobnosti...

Video
Video se připravuje ...

Radka Fišarová a Jiří Hána: Nejlepší dieta je svíčková Adam Balažovič

„Říká se, že dokud máme oba rodiče, tak jsme stále děti... Ode dneška jsem tedy napůl dospělá,“ podotkla smutně Radka, známá například z muzikálů Muž se železnou maskou, Tři mušketýři, Evita nebo Angelika. Svá slova doprovodila fotkami s milovaným tatínkem. „Jsi tu stále s náma… v nás… Díky za všechno a snad tě tu nezklameme,“ dodala. Dočkala se vyjádření soustrasti jak od fanoušků, tak i od kolegů z umělecké branže - třeba od Moniky Absolonové (47). S tou se ostatně alternovaly v Evitě ve Studiu DVA.

Fotogalerie
52 fotografií