Premiérové představení skončilo po 22. hodině a pak se všichni přesunuli do foyer divadla, kde byla afterparty. Pro VIP hosty byl otevřený divadelní klub, aby mohli v klidu popíjet. A zřejmě tady se slušně upravil umělecký ředitel karlínského divadla Pavel Polák. 

Když po půlnoci opouštěl divadlo, sotva se držel na nohou. Jeho pád k zemi připomínal postavené domino, do kterého se cvrnkne a pomalu se skládá. Polák, který kromě svého působení ve vedení divadla ještě vystupuje v novém nastudování muzikálu Jesus Christ Superstar v roli Piláta Pontského, vrávoral po chodníku, pak se opřel o stěnu divadla, chvíli se dával do kupy na schodech, ale nakonec si ustlal na chodníku. Poseděl si a nakonec si šel lehnout do kanceláře divadla. 

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Brzobohatý otevřeně o svém soukromí! Nestěžuji si Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Byl jediný, kdo to takhle roztočil. Ondra s manželkou Danielou a zbytkem rodiny odjeli auty. Během mejdanu si několikrát skočili zakouřit a Brzobohatý předvedl parádně nalakované nehty ve stejně tmavém odstínu jako Daniela. 

Během noci k divadlu musela přijet záchranka, jednomu chlapci z company se neudělalo dobře a s pytlíkem na zvracení po svých odešel nechat se ošetřit od záchranářů. 

Premiéra muzikálu Anděl páně se vydařila nejenom na jevišti, ale i na chodníku. 

Fotogalerie
167 fotografií