Bylo jí devatenáct, když jí režisérka Karin Krajčo Babinská (49) dala roli ve svém road movie Pusinky. Vzhledem k tomu, že to pro ni jako pro začínající herečku byla velká příležitost, neváhala a na požadavek režisérky kývla. Navíc byla fanynkou Roberta De Nira (80), který se téměř vždy pro své role obětoval.

„Celý rok jsem se vykrmovala, abych vypadala dle představy režisérky. Povedlo se a na roli Venduly jsem opravdu pyšná. Dlouho jsem kila nemohla shodit, prostě to nešlo, ale nakonec jsem něco zhubla,“ vzpomíná Petra, po níž chtěli kila navíc i v seriálu Osada na České televizi.

Video
Video se připravuje ...

Nesvačilová a její váhové výkyvy: Pravda o roli v Osadě! Markéta Reinischová

„Helena Rubalová měla být ženská plnějších tvarů, a tak mě kostyméři museli vycpat. Rozhodně jsem takhle tlustá v té době nebyla. No v druhé řadě zase museli maskovat mé těhotenství v pokročilém stavu. Naštěstí můj seriálový manžel Radek Holub přibral, takže jsme k sobě váhově sedli,“ přiznala Blesku Nesvačilová.

Herečka je maminkou dcery Jasmínky, která nedávno oslavila 1. narozeniny. „Byl to skvělý mejdan plný balónků a všude rozmatlaného dortu. Moc jsme si to užili,“ tvrdí se smíchem Petra, která díky své mamince, jež pohlídala dcerku, mohla na chvíli setrvat na kosmetické party. „Miluju krémy, vůně a další vychytávky. Kosmetikou jsem doslova posedlá.“

Fotogalerie
46 fotografií