„Dnes začíná indický svátek Dusheera, který oslavuje vítězství dobra nad zlem. Čas, kdy se po 9 dní scházejí rodiny a oslavují život v dobru. Ohlížejí se za tím, co jim přinesl letošek, a pomalu se připravují na nadcházející rok,“ hlásila 24. října na svém instagramu herečka Bára Jánová s tím, že tento svátek je ideální dobou pro různé sebereflexe a také zásadní rozhodnutí, co třeba v budoucnu udělat lépe... či rovnou úplně jinak.

„A také je to nejlepší čas na nové zkušenosti, nové začátky, nová dobrodružství. Můj taťka šel do svého prvního tetování!“ chlubila se pyšně brunetka, jejíž tělo zdobí množství nejrůznějších kresbiček na kůži. Minulý rok se herečka známá rolí (napravené) potvory Sylvy ve výše zmiňované Slunečné anebo díky svému účinkování v drsné reality show Survivor chlubila, že jich má již celkem dvanáct.

Video
Video se připravuje ...

Bára Jánová v seriálu Slunečná -musela dát pivo na první dobrou. FTV Prima

Její otec si nechal na předloktí vytetovat nápis „walk the line“ – a Bára, respektive Barbora, z toho všeho byla jaksepatří naměkko. „Je to můj hrdina a nikdy bych nečekala, že do tetovacího salonu vyrazím zrovna s ním,“ vysekla poklonu muži, bez kterého by tady dnes nebyla. „A co vy? Necháte se inspirovat a taky hupsnete do něčeho, co jste ještě v životě nevyzkoušeli? Ovšem opatrně!“ apelovala na své followery.

Fotogalerie
48 fotografií