Po víc než dvou měsících si manželé Rašilovovi našli čas, aby si se svými malými holčičkami udělali společný víkend.

„Naposledy jsme spolu i s dětmi byli v srpnu u oceánu. Oběma nám začala divadelní sezona, do toho Saša natáčí pro Novu seriál z tanečního prostředí, takže času není opravdu moc. Bez pomoci babiček a chůvy bychom to všechno těžko stíhali. Když nás pozvali sem do Brna na 65. narozeniny šmoulů, s radostí jsme řekli ano a udělali si tady společný víkend,“ řekla Blesku Lída, která si s rodinkou užila jak šmoulí vesnici, tak další atrakce.

Video
Video se připravuje ...

Saša Rašilov (51): Dočkal se druhého vnuka! Markéta Reinischová

„Pozvání na tuhle výstavu jsem přijal hlavně kvůli sobě, i když se to blbě říká, když tady mám s sebou dvě dcerky. Když tenhle modrý svět začali za totality dávat v televizi, tak jsem to bral jako zjevení. Navíc se v té době v naší rodině podařilo setkání po 16 letech, kdy se moje maminka viděla se sestrou Inkou, která po Expu 68 emigrovala a zůstala v Belgii. Ony se na tajňáka sešly ve východním Německu, protože v Česku byla jako emigrantka nežádoucí,“ zavzpomínal Saša, který tehdy od tetina manžela, strejdy Marka, dostal spoustu figurek šmoulů, a navíc stromodům. 

Rašilov před třemi roky provdal nejstarší dceru Josefínu. A jak se ukázalo, je už dědečkem. „Mám dva vnuky Eliáška a Damiánka,“ prozradil herec. Která z dcer ho udělala dědou, nechtěl Saša rozebírat. Každopádně je to příjemná změna mít v rodině i kluky.

Fotogalerie
65 fotografií