Hvězda komediálního seriálu Kosmo i Činohry Národního divadla Petr Vančura informaci poprvé veřejně potvrdil v sobotu večer na svém instagramu. „Je tomu tak už rok. JSEM SINGLE! Oh Gándý! Tak si zkouším život v týhle nový tónině. Moc to neladí, ale je to intenzivní - tak, jak to život umí. Oh máj Gándý… Tak tohle je můj coming out,“ oznámil herec po patnácti letech s Janem Cinou.

„Nic zlého jsme si neudělali. Mám ho stále rád. Možná tímhle zas instagramově ožiju a shodím kus žalu z útesu, nebo ho dám piraňám, který mám mražený ve vaně,“ pokračoval. Připojil krátkou píseň, v níž mimo jiné zaznělo: „Nevím, jak to dám, jdu životem sám.“

Dvojice, která dlouhé roky platila za stálici českého šoubyznysu, přitom toužila i po svatbě. „Zasnoubení mi nepřijde jako úplně správný výraz. O svazku a svatbě jsme snili, aby to byla oslava toho, že jsme spolu. Zákon o sňatcích se stále nikam nepohnul a registrované partnerství pro nás není dostačující a zajímavé, takže budeme spíš dále čekat,“ svěřil se Cina před časem pro televizi Prima.

Video
Video se připravuje ...

Pád Cinova přítele Vančury na Lvech: Schody sjel po břiše! Pavel Machan, Martin Hykl, David Kundrát Chcete 4 000 Kč na sport?

Fotogalerie
50 fotografií