Moderátorka Televizních novin Kristina Kloubková se na sociální síti pořádně odvázala! Partnerka tanečníka a choreografa Václava Kuneše (48) totiž sdílela snímky, na nichž pózuje před objektivem bez make-upu i bez oblečení... jenom ve spodním prádle. „Proč? Protože Pink October. Protože naše prsa za to stojí. Protože každý den je jen jednou za život,“ vysvětlila u fotografií, na nichž nehraje prim její štíhlé tělo a drobná, leč pevná ňadra, ale „růžový říjen“.

Pro TN.cz vysvětlila, proč na smyslných selfíčkách dělá neobvyklé gesto třemi prsty. „Je to znamení, dělá se tím samovyšetření prsu,“ vysvětlila Kloubková. ​Samovyšetření je jednoduchý úkon, a přece se ho prý spousta žen bojí... „I já jsem se hrozně bála, přitom by se to mělo dělat každý měsíc,“ uvedla známá plavovláska, co svou kariéru začínala coby členka taneční skupiny UNO. Vystupovala třeba v muzikálu Dracula„Ten strach, že tam něco najdete, je vždycky. Ale nemůžeme před tím zavírat oči, jinak může být pozdě.“

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Novy Kristina Kloubková: Pravda o falešné svatbě s Kunešem! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Tím nepochybně narážela na nedávnou tragickou smrt mladé zpěvačky Patricie Janečkové (†25), co podlehla zákeřné rakovině pouhé tři měsíce po veselce, i na případ Anny Slováčkové (28), jíž se, jak nedávno oznámila, tato zákeřná nemoc vrátila - akorát tentokrát se usadila na plicích. „Prevence má smysl, protože právě to vás může zachránit. Jako matka naučím i svou dceru, aby si každý měsíc prsa vyšetřila,“ dodala maminka jedenáctileté dcerky Jasmíny. 

Ona sama se ve svém okolí s rakovinou už setkala, a tak zkrátka prevenci nepodceňuje. Pravidelně chodí i na mamograf. „Jsem už ve věku, kdy na něj mám nárok. Jsem poctivka, a tak chodím i na jiné preventivní prohlídky,“ pochlubila se Blesku na akci zaměřené na tuto plíživou, leč smrtící chorobu. Zúčastnila se i dopoledního setkání, kde se konala panelová diskuze ohledně tématu prevence rakoviny s odborníky. Dokonce zkoušela nahmatat bulku na umělém prsu. „Překvapilo mě, jak je strašně tvrdá...“ konstatovala pak udiveně.

Fotogalerie
67 fotografií