Jak by vypadaly české hvězdy ve školní ročence v 90. letech? V takových, jaké mívali studenti v USA? Jaké by měli účesy a co by měli na sobě? Právě na to byla zvědavá třeba bývalá moderátorka Michaela Ochotská. Ta by ve své ročence vypadala jako žhavá kráska s pomněkovýma očima, kterou by jistě chtěl sbalit každý spolužák. Dokonce i účes à la pudl by jí slušel.

Stejně jako modelka Aneta Vignerová. Té pro změnu aplikace, která ročenky vytváří, přidala brýle, vlnité vlasy a motýlka. Z modelky tak byla rázem šprtka, jak se patří. U spolužáků by ale jistě měla šanci i během tělocviku. Nutno říct, že Aneta by byla krásná snad v jakékoliv podobě.

Aplikace vrátila do dětských let i moderátorku Evu Decastelo. Její kukuč je pořád stejný, ale v kratších vlasech s ofinou, s velkými dioptrickými brýlemi a kočkou v náruči by mnozí možná hádali, kdo to vlastně je. 

Kdo by měl ale ve školní ročence skutečnou ránu? Patrik Hezucký. Ten se pochlubil jen jedinou úpravou. Ta ale mluví za vše. S natupírovaným hárem, typickými devadesátkovými brýlemi, v košili a kožené vestě by mohl jednoznačně konkurovat snad jedině Chandlerovi z populárního seriálu Přátelé. 

Video
Video se připravuje ...

Rajcovní přehlídka ve Varech! Polonahé modelky i Vignerová bez sukně. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
43 fotografií