Už několik let není někdejší Playmate Jana Štefánková součástí českého showbusinessu a neobjevuje se na společenských akcí. 

Před 19 lety jsem se stáhla do ústraní a už 15 let se věnuji realitnímu byznysu v oblasti Indického oceánu. Před pěti šesti lety se nám podařilo získat exkluzivní zastoupení Vladi Private Islands, což je nejvýznamnější mezinárodní prodejce privátních ostrovů. Proto není potřeba veřejná prezentace, protože tohle je komunita, která si žádá diskrétnost a neviditelnost,“ svěřila se Blesku atraktivní blondýnka, která nabízí ostrovy ve vodách Indického oceánu, Pacifiku, Karibského či Středozemního moře, v blízkosti Austrálie, Kanady nebo kdekoliv jinde na světě. 

Video
Video se připravuje ...

Štefánková o Bartoškovi v posteli: Ukázalo se, že nemám talent! Blesk TV

I když její společnost má v nabídce opravdu nádherné kousky ráje, sama Jana zatím svůj ostrov nemá. I když tvrdí, že ceny nejsou závratné, jak by se zdálo. 

Nevlastním ostrov, ale ráda bych. Koneckonců to není zas tak nedostupná záležitost, protože teď se nejvíc prodávají ostrovy v severní Evropě a Kanadě za částky desítky, nebo stovky tisíc dolarů, v dnešní době na to dosáhne spousta lidí. Není to tak nedostupné, jak si spousta lidí myslí,“  tvrdí Jana. 

Štefánková dostala několik nabídek na focení, ale vždy odmítla a nemá v plánu to změnit. „Je to pro mě uzavřená kapitola, nechci se vracet do stejné řeky. Navíc dneska je to úplně něco jiného než bylo v době, kdy jsem fotila já, teď se svléká opravdu každý a pořád, takže už by to bylo zbytečné nošení dříví do lesa. Nedává mi to žádný smysl a jsem ráda, že se mi podařilo opustit showbusiness a dostat se do byznysu,“ říká půvabná blondýnka, která se provdala za podnikatele Reného Taubera a vychovávají syny Reného (18) a Ericka (17).  

Fotogalerie
34 fotografií