Sympatická tmavovláska navenek působí jako pohodová holka s problémy běžných dvacátníků. Jakmile se jí ale zeptáte na vztah s jejím vlastním tátou, strnete…

„Mám vlastně dva tatínky. Můj biologický taťka zemřel, když mi bylo devět let, ale mamka má přítele Honzu, který je bezvadný kámoš a zároveň druhý táta. Beru ho jako svého tátu, akorát mu tak neříkám,“ překvapila deník Aha! seriálová Alex.

Kruté vzpomínky

Veroničin pravý otec sice zemřel, když byla ještě dítě, smutné detaily ale nezapomněla. „Taťka měl rakovinu slinivky, takže odešel hodně rychle. Asi do měsíce, co to zjistili… Na to nezapomenete. Musela jsem se dívat, jak taťka umírá na rakovinu, a to není nikdy hezký pohled,“ nesnažila se skrývat drsné vzpomínky.

„Mám momenty, které si pamatuji. Hlavně strašně špatný přístup v nemocnici. Doktoři a sestřičky věděli, jak na tom je a že už se nedá zachránit, tak ho tam doslova nechali umřít. Nechovali se k němu vůbec hezky,“ uzavřela herečka velmi citlivé téma.

„Když se to stalo, máma chtěla dát vinohradskou nemocnici dokonce k soudu, ale nakonec to vzdala, nechtěla se mnou lítat po soudech,“ dodala Veronika, jež poprvé hrála už v pěti letech v seriálu Cukrárna. A v kariéře jí hodně pomáhal mámin přítel. Kontroloval smlouvy a pomáhal se školou. Veroniku můžete momentálně vidět každou sobotu od 20:20 v seriálu Táta v nesnázích na TV Nova.

Video
Video se připravuje ...

Martin Pechlát je Táta v nesnázích: Co řekl o novém seriálu? Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií