Česká herečka Jitka Ježková není z těch celebrit, co obráží všechny společenské akce a pózují před fotoaparátem na červeném koberci při jakékoliv vhodné (i nevhodné) příležitosti. Slavnostní křest nového kalendáře moderátora Aleše Cibulky (46) pro pamětníky v pražském Restaurantu Charleston si však ujít nenechala - a vyrazila na něj navíc v doprovodu své dcery Elišky. Tu vzala naposledy takhle na nějakou akci v roce 2019, kdy dívce bylo devět let... A jak už tomu u dětí bývá, za ty čtyři roky se její jediný potomek neskutečně změnil.

Z usměvavé holčičky je dneska skoro dospělá slečna... a to, že jí je pouhých třináct let, by jí nikdo rozhodně netipoval. Na svůj věk nevypadá ostatně ani sama Jitka - i když v opačném slova smyslu. Zatímco Eliška v bílých, pouzdrových šatech vypadala skoro jako maturantka, Jitku si kdekdo mohl splést s její spolužačkou.

Na křest se totiž herečka známá třeba z líbezné rodinné komedie Tady hlídám já dostavila v jednoduché, fialkové róbě s kamínky a všechny odzbrojila svou dokonalou, štíhlou postavou. V její tváři rozhodně nebyly žádné známky stárnutí a po boku Elišky vypadala spíše jako její starší sestra nežli jako maminka.

Video
Video se připravuje ...

Můžu dál? Prozrazené tajemství Jitky Ježkové! S kým a kam utekla? TV Barrandov

Možná za svůj neuvadající půvab vděčí spokojenosti v partnerském životě - se svým mužem Milanem oslaví v listopadu neskutečných čtyřiadvacet společných let. Jejich vztah je tak jedním z nejstabilnějších v českém šoubyznysu. Šťastné manželství se nejspíš odráží i v její mladistvé tváři. Jak se totiž herečka nechala nejednou slyšet, ona sama nijak zvlášť o svou krásu nepečuje - a třicet let intenzivně kouří. Denně prý dá krabičku. „Věřím, že přestanu. Ale kdy, to netuším. Prostě je to můj zlozvyk,“ přiznala již před lety kajícně.

Fotogalerie
50 fotografií