Zatímco „hanbatou“ webovku OnlyFans využívá modelka Simona Krainová k prodeji svých nahých fotek (a dnes a denně se chlubí, jak úspěšně se vyšplhala na vrchol žebříčku nejúspěšnějších, tedy nejlépe své tělo prodávajících tamních tvůrců), na instagram dává obsah umírněnější. I kvůli přísným pravidlům, která na této sociální síti panují. Ovšem i tato slavná plavovláska zde dokáže překvapit.

Ne ovšem dalšími a dalšími obnaženými snímky, protože ty by u ní nic nového skutečně nebyly. Naopak – blondýnka, jež si zahrála například ve filmech Kamarád do deště II – Příběh z Brooklynu, Byl jednou jeden polda nebo Vybíjená – tentokrát zalovila v archivu a ze svého alba vytáhla snímek velice něžný a nevinný – ze svého dětství. Jak sama vtipně uvedla, jde o fotku „z minulýho století“.

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu. Adam Balažovič/BPŽ

Na momentce je zachycena spící, s nakrátko „ofidlanými“ vlásky. „Tu ofču jsem si ustřihla sama, byla to taková ta pitomá hra na kluka, stačila hodinová nepřítomnost rodičů a velký nůžky v dohledu… a bylo to. Šmik šmik a moje dlouhý vlasy byly v trapu. Mámu po návratu domů málem trefil šlak,“ zavzpomínala Krainová na situaci jako vystřiženou z komedie S tebou mě baví svět.

„Ta ofina byla za pár měsíců pryč, rebelství zůstalo,“ zdůraznila modelka, jež svou historkou upřímně pobavila celou řadu svých téměř až půl milionu fanoušků na instagramu. Kromě toho tento kouzelný záběr vyvolal i debatu, který z jejích dvou synů, jež má s podnikatelem Karlem Vágnerem mladším (47), pobral více její podoby. Zatímco někteří tvrdili, že Max (12), jiní vsázeli na Bruna (10). Co myslíte vy?

Fotogalerie
93 fotografií