Herečce Anně Dvořákové je sice teprve 21 let, už teď je ale jasné, že ji v budoucnu budeme na obrazovkách vídat čím dál častěji. Dcera herců BarboryMunzarové a Jiřího Dvořáka (56) rodiče svým talentem nezapře... Aktuálně ji diváci mohou vídat v novince Eliška a Damián, která mezi lidmi budí silné vášně. Seriál, jenž měl být hitem, si příliš fanoušků nezískal, naopak ze všech stran sklízí kritiku. U diváků dokonce tak moc propadal, že ho televize už po dvou epizodách stáhla z hlavního vysílacího času. 

Video
Video se připravuje ...

Anička Dvořáková natáčí nový seriál Eliška a Damián. FTV Prima

K věci se nyní vyjádřila herečka, máma Aničky a dcera Luďka Munzara (†85) Bára Munzarová. „Musím říct, že to nejde za herci, ale za těmi, kdo rozhodují o castingu, o způsobu práce, o scénáři atd. My jako herci jdeme vždy s kůží na trh a je mi těch herců líto,“ svěřila se pro eXtra.cz.

Vlna kritiky kvůli internetu dolehla prý i na Aničku, mladá herečka se ale drží statečně. „Ta nálada ve společnosti je tak strašná, že tomuhle není vůbec záhodno věnovat nějakou pozornost. To bychom nemohli dělat to, co nás baví. Pokud máme bavit lidi, tak se musíme bavit i my sami,“ myslí si Munzarová. 

Nejdříve se zdálo, že Eliška a Damián skutečně budou mít úspěch. Díky masivní reklamě první díl sledovalo 743 tisíc diváků starších 15 let! Zájem ale rychle opadl a poté, co diváci ukojili počáteční zvědavost, mají další díly už o půl milionu diváků méně. 

Video
Video se připravuje ...

Uhádnete, kteří slavní rodiče přivedli na svět tuhle kudrnatou krásku? videohub

Fotogalerie
44 fotografií