V krátkých vlasech, se smyslným pohledem a dokonalými křivkami Martina Šmuková v roce 1992 ohromila porotu prestižní soutěže Schwarzkopf Elite Model Look u nás a stala se tak její první českou vítězkou. Nějaký čas se věnovala modelingu, ale ten vyměnila za rodinu.

Po rozvodu s výkonným ředitelem karlovarského filmového festivalu Kryštofem Muchou začala žít s kreativním ředitelem v reklamní agentuře Davidem Foldynou a porodila syny Samuela (16) a Maxe (13).

Video
Video se připravuje ...

Modelka Martina Šmuková (49) k nepoznání! Nejistotu vyměnila za provokaci. LARA, KOR

Kluci už jsou velký a tolik mě nepotřebují, tak jsem se konečně odhodlala věnovat se sama sobě a být vidět. V minulosti jsem si nebyla jistá a hlídala jsem se, abych vše dělala správně a zbytečně na sebe neupozorňovala. Myslím, že přišel čas to změnit. Před rokem jsem se nechala ještě víc ostříhat, zesvětlit, prostě experimentovat. Baví mě to,“ svěřila se Blesku modelka, která na prahu 50 vypadá neskutečně dobře.

„Pravidelně nesportuji, ale začala jsem se učit tenis a chytlo mě to. Je to pohyb, kde nenásilně zapojuji celé tělo, a to mě baví. Ještě mě láká tanec, ale k tomu se teprve dostávám,“ usmívá se Martina, která se už poněkolikáté stala tváří české módní značky Timoure et group.

Fotogalerie
40 fotografií