„S obrovským zármutkem v našich srdcích, stále ještě v šoku a doufající, že tohle všechno je jen zlý sen, musíme oznámit, že náš milovaný kamarád, baskytarista, skladatel, producent a vlastně náš brácha Filip Karlík, který s námi brázdil pódia 10 let, včera v noci na následky tragické nehody vydechl ve Vinohradské nemocnici naposledy,“ objevilo se ve čtvrtek v poledne jak na facebooku, tak na instagramu nadějné rockové kapely.

„Je těžké tomu uvěřit, ale bohužel je to tak. Mysleli jsme si, že se upiješ kolem čtyřicítky a zažiješ, jak budeme společně vyprodávat haly, ale tys odešel už ve svých 25 letech,“ vzkázali kamarádi Filipovi. Detaily fatální nehody zatím nejsou známy.

„Nevíme, co teď bude, ale víme, že až se vzpamatujeme, tak musíme pokračovat. Nechal jsi nám na tomhle světě hromadu práce a tisíce smutných srdcí, kamaráde,“ pokračovala kapela.

Její členové prý moc dobře vědí, že by si Filip přál, aby se nevzdávali svých snů a plánů. „ A taky víme, že bys udělal všechno proto, abys u toho byl. Tak se tam shora pořádně koukej a dej si na účet kapely flašku Jägra,“ vzkázali mu. 

Hudebníci zároveň poprosili fanoušky i veřejnost o čas, aby se z tragédie mohli aspoň trochu vzpamatovat. „Nezklameme vás,“ slíbili. Celé rodině a všem přátelům ještě vyjádřili upřímnou soustrast. 

Kapela Jamaron v čele s Marií Dostálovou se před časem proslavila díky písni Osudová balada, která si na YouTube vysloužila úctyhodných bezmála 6 milionů zhlédnutí. Jak uvádí web Headliner, s Filipem Karlíkem stihla nahrát tři studiová  alba. Název Jamaron je odvozen ze jmen tří sourozenců – Jakub, Marie a Ondřej.

 

Video
Video se připravuje ...

Motocyklista na závodech na Slovensku vletěl do diváků. TV JOJ

Fotogalerie
24 fotografií