Letní tajnou svatbu Milana Peroutky s partnerem Dominikem nejprve odhalil Blesk, posléze se hvězda muzikálů fanouškům přiznala na sociální síti. „Láska je krásná, ve všech jejích barvách! A myslete na to, že přestože v chomoutu, jestli budete chtít, jsem stále váš,“ napsal tedy mimo jiné a dokonce ukázal i pár fotek ze dne D. 

Od té doby už ale o své svatbě a vlastně ani o orientaci nijak nemluvil. Nyní ale zřejmě udělal výjimku. „Nemohl jsem najít toho správnýho člověka, kterej by mi stál za to, abych s tím šel takhle ven. Teď tu osobu mám a cítím se pevnej v tom, že vím, jak to je. Nemám tedy problém se o tom bavit,“ odhalil v rozhovoru pro primácký Showtime důvod, proč tajil, že se mu líbí muži.

Kariéra a strach o to, že by snad mohl přijít o fanynky, v tom prý nebyla. „Teď je mi 33 a udělal jsem tuhle věc. Někoho může napadnout – To je divný, že to nezjistil o sobě dřív. Proč tak pozdě?“ mluvil o svém coming outu a připomínal, že mnozí lidé to v sobě dusí i celý život. Je ale rád, že dnešní společnost už je otevřenější, než tomu bylo v minulosti. „Mohl bych to taky zapřít, ale duše vevnitř to ví. Život je krátkej a nestojí to za to, druhou šanci nedostaneš,“ uvedl procítěně Milan Peroutka.

Láska s Dominikem

Zpěvák prozradil i to, jak se vlastně jejich láska zrodila. „My jsme si s Dominikem vyšli jednou ven, jenom popovídat, pro mě to byl nějakej kluk odjinud. Prostě jsem vnímal, že je to inteligentní a empatickej kluk, s nímž to můžu probrat, aniž bych se bál, že z toho budou nějaké drby. Takže jsme si povídali, pak ještě jednou, pak ještě jednou, pak jsme si povídali ještě jednou a pak jsme spolu začali bydlet,“ vylíčil, že jakmile si sedli, šlo vše ráz na ráz.

„Bylo to hodně rychlý a oba jsme si říkali – Co to má bejt? Co se nám to stalo a proč? A pak jsme si řekli – Neřešme teorii, láska není teorie, to jsou city. Ty se nemusí občas snoubit s mozkem a je to jedno,“ vysvětloval Milan s tím, že si zkrátka oba užívají štěstí. Dvě spřízněné duše se našly.

A přijala to dobře prý i rodina. „Vždycky, když jsem to šel oznámit rodině, strejdům, tetám a podobně, tak jsem říkal – představovali jste si takhle tu moji nevěstu? Tak říkali: Tak takhle ne, ale hlavně že jsi šťastnej,“ netají se Peroutka.

Také přiznal, že mu samozřejmě chybí zesnulý táta. Mrzí ho, že už se s Dominikem nesetkal. „Doufám, že by se mu líbil. Domčova mamka s tátou, to by byla dvojka. Na tý svatbě si na to sakra vzpomeneš, měli jsme tam pro něj i místo. To je taková smutnější věc,“ přemáhal emoce herec známý i z muzikálu Okno mé lásky

„Taťka by byl přece šťastnej, že jsem šťastnej. A jestli ne… tak on nemůže ani oponovat, ale to by mě naštvalo, kdyby nebyl,“ dodal pro Showtime mladík, nyní již šťastně ženatý.

Video
Video se připravuje ...

Arabela Jana Nagyová plnila sny: Komu a proč? A proč přišla ke Krausovi bosa? Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Fotogalerie
74 fotografií