Partneři Daniela Peštová a Pavol Habera nikdy příliš dlouho na jednom místě nezůstávají. Mají spolu hned několik nemovitostí v zahraničí a mezi nimi i luxusní letní vilku na Floridě. Právě tam si odskočili na poslední srpnové dny. 

Peštová se na sítích pochlubila několika střípky, které rodinný pobyt zachytily. Většina záběrů ukazuje její pečlivě vymakanou postavu v bikinách, najde se ale i fotka líbajícího se páru v blankytném moři nebo vtipná momentka, na které má modelka v pupíku mušli. Zdá se, že si pobyt náležitě užili, bohužel ale kvůli němu nestihli poslední rozloučení s Vašem Patejdlem (†68). 

Habera s Peštovou a dětmi sem obvykle létají několikrát ročně, a to především v chladnějších měsících. Na Floridě je stabilně teplo a Paľo, který je vášnivým sportovcem, najde vyžití jak na golfových hřištích, tak na tenisových kurtech. Případně si se synem hodí pár míčů na basketbalový koš. 

Jak už jsme informovali, vilu si pořídili před šesti lety napůl za 8,8 milionů korun. Nemovitost nejprve potřebovala pár stavebních zásahů – kromě jezírka si například nechali vybudovat i velký bazén. Obydlí je součástí golfového resortu, kde nechybí osm tenisových kurtů, klubové členství, restaurace ani obchody. 

Video
Video se připravuje ...

Pavol Habera a Daniela Peštová: Nejpoctivější filmoví diváci! Markéta Reinischová

Fotogalerie
144 fotografií