Na středečním pohřbu Vaša Patejdla nebyla nouze o drama! Dostavily se totiž obě velké lásky jeho života – jak bývalá manželka Alena, tak jeho druhá žena Miluše. 

Exmanželka Alena Patejdlová na poslední rozloučení doprovodila syny Vaša a Roberta, které měla se zesnulým muzikantem, a snažila se nestrhávat na sebe přílišnou pozornost. I tak bylo jasné, že to pro ni musí být velmi těžké. Nepřišla nicméně se syny sama – společnost jí dělal jistý muž ve zralém věku, který jí nesl tašku a o jehož rámě se mohla opírat.

 Našel si jinou

Alena byla za Patejdla vdaná dlouhých 31 let. Ač se na první pohled zdálo, že jim všechno krásně klape, pravdou byl pravý opak. Vašo se zamiloval do tehdy čtyřicetileté Miluše a pravidelně za ní ze Slovenska mizel do České republiky. Miluše po čase otěhotněla, a v roce 2008 dokonce Patejdlovi porodila jeho třetího syna! Dva starší na něj mezitím čekali doma u zákonné manželky Aleny. 

Patejdl se o druhou rodinu náležitě staral a pravidelně za ní jezdil. Zvládl ji tutlat po tři roky, v roce 2011 ale všechno prasklo. S mladší milenkou ho tehdy přistihli fotografové a už se nedalo dále zapírat...

Dilema bylo vyřešené – Vašo se oficiálně nastěhoval ke své druhé rodině. S Alenou se rozvedl začátkem roku 2014 a o rok později následovala svatba s Miluší. »Ano« si řekli ve Vatikánu a oddával je stejný farář, který ve středu vyprovázel Vaša na onen svět...

 

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček na pohřbu Vašo Patejdla: Potkal jsem málo tak úžasných lidí... Hana Höschlová

Fotogalerie
73 fotografií