Kvůli jeho kulatinám televize Prima natočila speciální díl Máme rádi Česko, kam Libor Bouček pozval nejen přátele, s nimiž měl Jakub Prachař v minulosti potyčku, ale třeba také ty, s nimiž se zrovna nemá v lásce.

Můj vztah s Jakubem je za čárou. Někdo je někomu nějak přirozeně sympatický, někdo přirozeně nesympatický. On mi byl vždycky nesympatický. Když jsem sem šla, automaticky jsem předpokládala, že půjdu k Vojtovi a ono ne… Ale dneska jsme tým a až to skončí, dál tě budu nesnášet,“ pronesla Bára Basiková na adresu Jakuba Prachaře. „To jsme ti dali k narozeninám“ okomentoval její slova moderátor pořadu Libor Bouček.

V jeho týmu byl nakonec i Matěj Ruppert, s nímž měl Prachař v minulosti malou potyčku. „Jak dopadlo angažmá Jakuba Prachaře v Monkey Busines? Dostal přes držku, po zásluze,“ prozradil Ruppert na Jakuba, který si zřejmě v Matějově kapele vyskakoval až příliš vysoko.

Aby do něj ale Bouček jen nerýpal, zhodnotil Prachařovo angažmá na Primě za posledních 13 let. „Za tu dobu má na svém kontě 156 epizod Česko Slovensko má talent, více než 120 Máme rádi Česko, k tomu sedm desítek Inkognit, dále 204 dílů Ohnivého kuřete, jednu Dvojku na zabití, to je 640 hodin kontinuálního televizního vysílání, tedy 28 dní. Je to skvělý kuchař, vášnivý rybář, frajer, muž s obrovským smyslem pro fair-play a přítel, kterého mi po právu všichni mohou závidět. Jsem rád, že můžeme připomenout jeho kulaté narozeniny,“ vypočítal Libor Bouček.

Prachař se culil a jen se zamyslel. „Vůbec nevím, kdy jsem to stihl. A hlavně, kde jsou ty honoráře, které jsem za to dostal. Nic zásadního nemám, ale hodin jsem tu strávil hodně,“ podotkl oslavenec. Nicméně podle našich informací si v televizi přišel na nemalé peníze. 

Video
Video se připravuje ...

Jakub Prachař: Jsme rodina alkoholiků a Vánoce trávíme horizontálně. Videohub

Fotogalerie
70 fotografií