Pohádková Řachanda se maminkou stala 16. června. Měla v plánu rodit do vody, ale to se nakonec neuskutečnilo.

„Nerodila jsem do vody, nakonec to dopadlo úplně jinak, ale to bych si chtěla nechat pro sebe. Pro mě je nejdůležitější, že malá je zdravá a obě jsme to s podporou mého přítele zvládly,“ řekla Blesku Pfauserová, jež přiznala, že dcera na svět přirozenou cestou nepřišla. Nabízí se tedy jediná možnost, a to císařský řez, ale to herečka nepotvrdila.

Video
Video se připravuje ...

Pohádková Řachanda Denisa Pfauserová po šestinedělí: Porod neproběhl podle plánu! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Jelikož jí skončilo šestinedělí, s miminkem vyrazila do společnosti a na chvíli si užila přítomnost kolegů. Denisa se totiž objeví v podzimní novince Bodyguardi, což je komediální seriál na Prima Cool. „Práce mi zatím nechybí a na nějakou dobu si dám pauzu. My si to s přítelem moc užíváme, je krásné být rodiči,“ netají se kudrnatá kráska.

Porod do vody

„Nejbližší porodnice, která to umožňuje, je v Rakovníku, takže budu rodit tam. Představa rodit do vody je pro mě velmi příjemná, protože i když mě něco bolí, tak si vlezu do vany s teplou vodou a krásně se uvolním. Ale nikde není psáno, že tady vlezu do vody a hned z ní vylezu, takže se uvidí, až ta situace nastane,“ prozradila Blesku před porodem Denisa Pfauserová, která je s otcem dcery Naily Martinem zasnoubená.

Fotogalerie
44 fotografií