Takhle ji v Česku opravdu neuvidíte… Veronika Žilková na natáčení v Turecku pravidelně obléká pořádně provokativní kostýmy! Jednou jde o sáčko s průstřihy, z něhož kouká krajková podprsenka, jindy zase o upnutý asymetrický kalhotový overal bez rukávů. „Outfit je fakt turecký. Tohle bych si nikdy dobrovolně na sebe nevzala,“ přiznala na svém instagramu u fotky z natáčení.

Společnost jí v Istanbulu dělá její nejlepší kamarád Pepa Holomáč (63) ze skupiny Argema, což si herečka nemůže vynachválit a na společných fotkách hýří úsměvy.Ve dvou je Istanbul veselejší,“ říká.

Romantika z prostředí diplomacie

A o jaký projekt vlastně jde? „Je to slovensko-turecký televizní film, který se odehrává v prostředí diplomacie. Já hraju uznávanou výtvarnici, která připravuje v Istanbulu skandální a provokativní vernisáž. Je to vztahový film, takže nějaké milostné vztahy se dotýkají i mě,“ prozradila Blesku.

S přihlédnutím k událostem v jejím osobním životě (zejména k rozvodu s velvyslancem Martinem Stropnickým) je to až neskutečné, jak se vše opět prolnulo. „Jsem jediná mezi herci, kdo ještě stále vlastní diplomatický pas,“ smála se Žilková, jež bude mezi Českem a Tureckem pendlovat až do konce měsíce.

„Musím dostát povinnostem na různých letních divadelních scénách, ale je to méně náročné cestování, než jezdit přes rok třeba na otočku do Ostravy. Istanbul je totiž jen asi dvě a půl hodiny letu, navíc bydlím u letiště,“ pochvaluje si.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
90 fotografií