Obě dvě původní představitelky Christine – Michaela Gemrotová (37) a Monika Sommerová (36) – které postavu ústřední hrdinky muzikálu Fantom Opery alternovaly už od jeho premiéry v roce 2014, totiž plní mateřské povinnosti.

Janeček proto potřeboval soubor obměnit a sáhl k jistotě. Grossová doteď ve Fantomovi hrála vedlejší roli baletky Meg, zazářila ale v hlavních rolích Čarodějky či Plesu upírů, za který byla už ve svých patnácti letech nominována na Cenu Thálie. „Christine ve Fantomovi je role snů a ten pravý muzikálový vrchol,“ těší se Natálka, kterou ale před premiérou 23. září čeká spousta zkoušení.

„Už jsem myslel, že se s Fantomem budeme loučit, ale zájem diváků to prostě nedovolil,“ vysvětlil Janeček. „Natálka za těch téměř deset let, co se Fantom hraje, rozkvetla jako růže a do role Christine se báječně hodí. O svém talentu dávno všechny přesvědčila a muzikál s ní dostane zase nový impuls,“ raduje se producent, který je i kmotrem dcery někdejšího premiéra Stanislava Grosse (†45).  

Do role Fantoma se už samozřejmě vrací populární Marian Vojtko (50), který k sobě bude mít nové Christine dokonce dvě. Jméno další zpěvačky, která se bude s Grossovou alternovat, prozradí v následujících týdnech. Vstupenky na podzimní sezonu jsou již v předprodeji.

Fotogalerie
31 fotografií