Jitka Boho vypadá rozhodně naprosto fantasticky. Její kondice je o to obdivuhodnější, že teprve před 9 měsíci přivedla na svět své druhé dítě, synka Tadeáše. Ani tak se sebou ale není vždycky spokojená. 

Na instagram ve středu pověsila upřímnou zpověď, kterou doplnila fotkami v bikinách (o kterých uvedla, že je má už 4. sezonu) zcela bez příkras – sledujícím na nich ukazuje vypouklé bříško nebo povolenou kůži kolem pupíku. 

Jednou prsa mám, podruhé ne...

„Jednou prsa mám, podruhé ne, jednou si připadám jako fitnesska, podruhé jako ve 4. měsíci (a to jsem břicho nijak nevystrkovala),“ posteskla si a připomněla všem, jak se lidské tělo v rámci týdnů i jednotlivých dní neustále mění. 

K dobru přidala i vtipnou historku. „Včera mě pobavila neteř (5 let), když jsme se loučily… Pohladila jsem ji po vláskách a ona mě po bříšku se slovy: ,No, ale bříško máš pořád velké.'  No joo… Makám, makám, holt mi to nejde tak rychle, protože i ráda papám,“ svěřila se a mnohým maminkám tak jistě pomohla cítit se trošku lépe. Naznačila jim, že v tom nejsou samy.

Vytahaná kůže nevadí!

Ostatní ženy se pak rozhodla trošku motivovat, protože cvičení jí samotné prý velmi pomáhá i psychicky. „Někomu to jde rychleji, někomu pomaleji, nestresujte se… Úžasné je, že jste se k tomu vůbec odhodlaly a zkoušíte to!!! Vytrvejte a nevzdávejte to!!! Někdy to bolí, nechce se nám, ale pak ten pocit...“ připomněla všem, kteří se aktuálně snaží na sobě zamakat. 

„No a i když ta kůže třeba po dětech není jako v našich představách, nevadí… Jsou přece důležitejší věci. A co já si pamatuju, u maminky jsem tu jemnou kůži okolo pupíku měla strašně ráda,“ zavzpomínala. Mnohé ženy jistě její slova ocenily!

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho na festivalu s přítelem a synem. Kde zůstala dcera? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
110 fotografií