Modelka a influencerka Nikol Švantnerová vyrazila na první dovolenou po porodu do oblíbeného Chorvatska. Tam tráví volné chvíle s dcerou a svým partnerem, majitelem prodejny luxusních vozů Ondřejem Antošem, v soukromé vile, jen pár metrů od pláže.

A vystačí si tam jen s bikinami, které si s sebou přivezla. „Letos těch plavkových pózovaček moc nebude, mám s sebou jen troje, všechny, co mám doma, jsou mi malé. A navíc stejně na to ani není čas,“ svěřila se Švantnerová, když se nechala vyfotit v plavkách.

Postavu má přitom jako lusk. „A v tomhle břiše bylo dítě?“ ptala se nevěřícně jedna z jejích fanynek. „Úplně mi nejde do hlavy, že jste nedávno rodila. Ty břišáky!“ divila se další.

Nikol na to měla jednoduchou odpověď. „Celý den se nezastavím, chodím na procházky, mám často malou v nosítku a do toho kojím. Hlavně jsem celý život sportovala, třeba v těhotenství vůbec necvičila, ale tělo si pamatuje,“ vzkázala fanynkám, které jí perfektní figuru závidí. Jediné, co se u krásné maminky změnilo, je mnohem větší poprsí. A to její přítel jistě ocení. 

Video
Video se připravuje ...

Nikol Švantnerová tři měsíce po porodu: V mini ukázala nohy! Markéta Reinischová

Fotogalerie
39 fotografií