Jak málo stačí k tomu, aby došlo k mnoha divokým spekulacím! V případě spisovatelky Martiny Formanové k tomu stačily vlastně jenom dvě fotky, na nichž se dobře bavila s neznámým mužem. To proto, že je opatřila stručným, leč všeříkajícím popiskem „byl má první láska, první rande, první polibek. Mně bylo 14, jemu 15,“ uvedla jak u společných snímků, tak i u černobílých momentek, co vznikly, věřte tomu, nebo ne, ale před více než 40 lety.

Vzhledem k tomu, jak se k sobě dvojice na snímcích měla, si leckdo domyslel, že se třeba rozhodli vstoupit podruhé do stejné řeky. Koneckonců od té doby už uplynulo hodně vody - z Martiny Zbořilové se stala Formanová, porodila dvojčata, před pěti lety ovdověla, když se její milovaný manžel odebral na věčnost... To, že by si začala (staro)nový románek, by proto nejspíš nikoho nepřekvapilo. „Proč ne, sluší vám to spolu,“ reagovala na sérii fotek i třeba modelka Tereza Maxová (51).

Video
Video se připravuje ...

Martina Formanová pro časopis Moje Psychologie Videohub

„Teri, jen jsem ho viděla po letech, toť vše. To nebylo nějaké oznámení,“ bavila se Formanová zmatením svých fanoušků, followerů a kolegů z umělecké branže, jimž zároveň tak ukázala i to, že ačkoliv je známá ve veřejném světě jako blondýnka, ve skutečnosti je brunetkou. „Nejsme pár, jen bylo fajn ho zase vidět,“ upřesnila raději s tím, že je onen dotyčný sympaťák šťastně zadaný. „Fajn, že jsme zůstali kamarádi,“ dodala.

Fotogalerie
46 fotografií