Denis Šafařík, jenž je aktuálně k vidění ve fantasy sérii Vědma na Voyo, umí šokovat. S nevinným popiskem „who let the dogs out“, což přeloženo do češtiny znamená „kdo vypustil psy“, sdílel na sociální síti snímek, ze kterého se možná zatajil dech nejedné jeho fanynce. Je na něm totiž zachycen v posteli, ležící na břiše... a díky shrnutým pokrývkám je na první pohled jasné, že preferuje nocování naostro. Do tmy totiž září jeho pěkně tvarovaný zadeček s pihou na jedné z půlek! 

Podle označení onen snímek pořídila Denisova herecká kolegyně a zároveň partnerka Anna Fixová (39), co se divákům vryla do paměti především jako Monika Farská z nekonečného seriálu Ulice, a ruku na srdce, jde o hodně povedený záběr. Není možná divu, že jej sympatický herec, jenž zazářil v jedné z řad zábavné show Tvoje tvář má známý hlas, opatřil slůvkem „antika“. Celá kompozice skutečně působí velmi umělecky a skoro to vypadá, že by se Anna dobře uchytila i za kamerou, nejenom před ní.

Video
Video se připravuje ...

Denis Šafařík o své roli v pohádce Kouzelník Žito: Před natáčením neuměl jezdit na koni. Adam Balažovič / BPŽ

Mrkněte do naší galerie a posuďte sami, zda mladí herci touhle provokativní momentkou nepřestřelili... anebo zda jsou podle vás ještě stále na hraně slušnosti. V komentářích ovšem Denis, byť „pózuje“ jenom tak, jak ho Pánbůh stvořil, holý jako prst, sklízí jenom samou chválu. A co více, jeho fanoušci se shodují, že je sexy...

Fotogalerie
46 fotografií