„První párty jsem měla s kamarádkou už čtvrtek, byli jsme v úžasné čínské restauraci na hot potu, což je takový horký kotlík. V sobotu jsme byli na grilovačce u přátel na chalupě u Helsinek a dnes jdeme s Timem do luxusní steakové restaurace,“ prozradila včera Blesku Dominika, která si k jubileu přeje hlavně zdraví a lepší fyzickou kondici.

„Začnu sportovat, poněvadž v mém věku samozřejmě už přišla nějaká ta nadváha a musí se to nějakým způsobem řešit, protože to by i tatínek nebyl veselej, když jsem nabrala nějaká ta kilíčka v tom přechodu,“ svěřila Gottová, která už dva roky znovu žije v Helsinkách se svým manželem, metalistou Timem Tolkkim (57). „Už mě nezlobí a jde to s ním do kopce. Daří se mu v muzice a dělá mi radost,“ doplnila Slavíkova dcera. Mrzí ji, že včera nemohla být se svojí maminkou.

„Přiletím do Prahy v září a udělám si s ní dodatečnou oslavu. S tátou jsem si připila tam nahoru. Úplně ho slyším, jak mi říká: No prosím tě, to snad nemyslíš vážně, ty zase paříš!“ rozloučila se vysmátá Dominika.

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe 

Fotogalerie
46 fotografií