Herečka má za sebou hodně divoký milostný trojúhelník. Její láska k zadanému Kolečkovi skončila hořkým zklamáním. Známý autor se vrátil do náruče své partnerky Anety Vignerové (35). A co více, vzal si ji za ženu. Přestože měl být v tu samou chvíli plánovaně se svou milenkou na dovolené…

Ta nyní Blesku pro ženy poskytla otevřený rozhovor. V něm prozradila, jak vstřebala zradu a co jí pomohlo. „Neflákat se doma a prostě něco dělat. Mít se ráda, a ty věci co nejrychleji přijmout a nepatlat se v nich. A říct si, že se to stalo asi z nějakého důvodu. Na to já hodně věřím, a hrozně se mi ulevilo ve chvíli, kdy jsem celkem rychle pochopila – myslím celkem rychle na to, že to mohlo trvat taky třeba léta – že se to nestalo mně, ale stalo se to pro mě,“ svěřila se Denisa a podobný přístup doporučuje i ostatním ženám.

Už nechce debila!

Zatím zůstává herečka nezadaná, ale zájem o opačné pohlaví neztratila. „Dám si čas, aby ten muž, který přijde, nebyl potrestaný za to, co udělal někdo jiný. V každé pohádce je černokněžník a pak princ,“ má jasno Nesvačilová.

Ta často v poslední době slýchala, že to měla čekat, když chodila se zadaným mužem. „On nebyl zadaný, ale rozešlý. A to je právě ono. Já věděla, jak to je, a to mě drželo nad vodou. A říkala jsem si, že když se to nedá některým lidem vymluvit, tak jim to vymlouvat nebudu, ať si myslí, co chtějí, je to koneckonců jejich boj. Láska není hřích a skalpovat někoho za to, že se prostě zamiloval do někoho, kdo lže, za tohle by neměl být člověk lynčován,“ emotivně pronesla slavná zrzka.

„Které z nás se nestalo, že se zamilovala do nějakého grázla, do nich se zamiluje snadno. Hodní kluci holky nebaví, dokud nepotkáte debila, a pak vás hodní kluci začnou fakt bavit,“ dodává. Tak možná i tady platí, že všechno zlé, je pro něco dobré...

Celý rozhovor s Denisou Nesvačilovou najdete v Blesku pro ženy, který vychází právě v pondělí.

 

Video
Video se připravuje ...

Otloukánek Denisa Nesvačilá. Nejdřív jí vypekl Kolečko a teď i nejlepší kamarádka! Markéta Reinischová

Fotogalerie
50 fotografií