Královna vysokých rozparků v Brně předvedla, jak ukázat vše a přitom nic. „Ve světě frčí výstřední šaty, průhledné a vysoké rozparky. A právě takové šaty naše značka šije. Snažíme se vyhovět všem a být trendy,“ pochlubila se Blesku Verešová. „Do šatů všíváme tělové kalhotky a přes prsa rovněž tělovou síťku. Na první pohled to není vidět, je to rafinované,“ dodala Andrea s úsměvem.

Švantnerová po porodu: Konečně mám prsa

Bývalá královna krásy Nikol Švantnerová (30) se tři měsíce po porodu dcery Mii objevila ve společnosti a jako bonus i na mole při přehlídce plavek. „Konečně mám poprvé v životě prsa, a svoje! Kojím a chci si to užít co nejdéle. Bude mi líto, až nebudou,“ svěřila Blesku modelka na mateřské. „Mám asi čtyři kila nahoře, ale jsem za ně ráda! Vůbec to neřeším,“ dodala s úsměvem.

Budková a Burešová: Když dvě nosí totéž

Modelka Tereza Budková (32) zazářila na přehlídkovém mole v odvážné zlaté róbě. Ve stejném modelu ale už koncem března ohromila v karlínském divadle herečka a zpěvačka Eva Burešová (29) na premiéře muzikálu Bodyguard! Tereza a Eva si jsou velmi podobné, drobné černovlásky, stejné postavy, takže oběma šaty padly jako ulité.

Sisa nahoře bez!

O největší pozdvižení se ale postarala Sisa Sklovská (57). Slovenská pěnice dorazila v průsvitném topu, pod který si nevzala podprsenku! Sice přes něj měla sako, ale při sebemenším pohybu odhalila svá silikonová ňadra v celé kráse. Vymodelované trojky jsou vskutku výstavní. „Jsem na svou ženu pyšný! Mám rád, když se výstředně obléká a strhává na sebe pozornost,“ řekl Blesku její manžel Juraj Lelkes (71), který se zpěvačkou slaví 12. výročí svatby. „O mně je známo, že se ráda výstředně oblékám, a Juraj je první muž vedle mě, kterému se to líbí. Většinou moji ex byli proti, žárlili a nelíbilo se jim, když jsem ukázala víc,“ netajila se Sklovská.

Video
Video se připravuje ...

Odhalený klín! Verešová s rozparkem po pás ukázaly všechno. Markéta Reinischová

Fotogalerie
62 fotografií