Manželka herce Karla Heřmánka (75) se pořád usmívá a její dobrá nálada je pro každého balzámem na duši. Od doby, co pracovala jako hlasatelka, ubrala na líčení a přestala si ondulovat vlasy, což jí ubralo na letech. 

Když se podívám na své archivní fotky, tak se leknu, jak jsem vypadala a hlavně, kolik mi je let. Když jsem pracovala v České televizi, bylo výrazné líčení samozřejmostí, protože nebyla tak skvělá technika, jako je teď a navíc jsme nesměly být moc opálené,“ zavzpomínala Hanka. 

Video
Video se připravuje ...

Hana Heřmánková Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

I když letos oslavila kulatiny, tak jí to nijak netrápí. Tvář má stále půvabnou a postavu štíhlou. 

„Každé dva měsíce navštěvuji salon krásy, kterému jsem dlouho věrná, před spaním se důkladně odlíčím, to je základ svěží pleti, a namažu kvalitním krémem. Máme doma loveckého psa, který denně vyžaduje dlouhé procházky, takže s manželem chodíme. Ten nás oba udržuje při životě a v kondici,“ netají se herečka, která se svým mužem letos slaví 32 let od svatby. 

Zatímco některé její kolegyně podstupují různé omlazovací zákroky v obličeji, moderátorka je proti. „Žádný botox, jsem na své vrásky pyšná a myslím, že to tak má být, stárnout s grácií.“ 

Fotogalerie
29 fotografií