Moderátorka vyrostla v Litvínově mamince a tatínkovi Ladislavu Tvarůžkovi. V šesti letech jí došlo, že jeden z rodičů není původním rodičem, ale bylo jí jen sděleno, že její biologický otec je americký voják. V dospělosti pak začala pátrat na vlastní pěst. Pomocí Facebooku našla svého biologického tátu Alejandra z Kuby. Napsala mu zprávu, on jí do pár hodin odepsal a zanedlouho došlo i na první dojemné setkání, které se neobešlo bez slz.

Tvarůžková pak za otcem občas jezdila do Mexika, kde její tatínek žije. Jenže teď se role obrátily a její táta přijel za ní. „V Praze nebyl téměř čtyřicet let. Poprvé vlastně viděl svou vnučku a proběhlo i seznámení s mým přítelem. Tatínek dorazil se svou partnerkou, se kterou žije v Mexiku. Budou tu asi dva týdny,“ řekla Expresu šťastná moderátorka. Jejich společný snímek pak sdílela na sociální síti.

Tatínek, kterému se říká Alex, si tak prvně pochoval svou vnučku, jež se narodila letos v létě. A ze snímku je jasné, že mu to udělalo obrovskou radost.

Zuzana se už v minulosti vyjádřila, že po svém skutečném otci nepátrala z jiného důvodu, než z čisté zvědavosti. „Otec maminku poznal, když pracoval v litvínovské chemičce. Máma s ním přišla do jiného stavu, jenže on se pak musel vrátit do Havany. Já se narodila do manželství mých rodičů. Každý si může domyslet, co všechno to přineslo,“ svěřila se kdysi o svém původu moderátorka. Lepší konec svého pátrání si Zuzana už představit nemohla.
Fotogalerie
21 fotografií