Tak tohle si TV Markíza asi za rámeček nedá... Propagace oblíbeného seriálu se jí vrátila jako bumerang! Nejednoho diváka naštvala kampaň s Kamilou Heribanovou.

Slovenská herečka totiž pochovala 28. května svého milovaného manžela Dana Heribana (†43), se kterým má dva syny. Herec a hudebník podlehl disekci aorty. Hned po pohřbu si ale Kamila musela zahrát na nevěstu.

Z čerstvé vdovy nevěstou

Herečka aktuálně září v seriálu Mama na prenájom, ve kterém ztvárňuje sympatickou restauratérku Beátu. Televize Markíza nyní odvysílala finále první série a na rozdíl od Kamily, která právě prožívá jedny z nejhorších chvil svého života, se Beáta dočkala opravdového štěstí. Slavila totiž svatbu! Jejího seriálového ženicha Edu si zahrál Vladimír Kobielský (47).

Konec série se natáčel už zhruba před půl rokem, takže scény se svatbou naštěstí nemusela Kamila točit jako čerstvá vdova. To by bylo asi opravdu trochu moc. U příležitosti propagace seriálu se ale TV Markíza rozhodně nedržela zpátky a fotky Kamily jako nevěsty nešlo přehlédnout. Kampaň na sociálních sítích byla skutečně mohutná – kam se člověk podíval, tam Heribanová pózovala ve svatebním. 

Televize slízla kritiku

A právě tohle některé diváky nepříjemně zarazilo... „Tyto fotky jsou podle mě nevhodné, vždyť přede dvěma týdny pochovala skutečného manžela.“ „Přijde mi to neuctivé vůči vdově, která má teď smutek.“ „Opravdu byste to nemuseli tak hrotit, když paní Kamila teď truchlí,“ komentovali lidé pod příspěvky televize. A mnozí neváhali být ani ostřejší. Tohle načasování zkrátka nebylo úplně ideální...

 

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Kepka na pohřbu Soni Červené: Herectví je rizikové povolání! Hana Höschlová

Fotogalerie
97 fotografií