Na premiéře hry Diktátor zazářila herečka ve velmi divokých kostýmech. Podívat se na ni přišel syn Cyril, zatímco obě dcery zůstaly doma. Samotná dcera Agáta v šestinedělí by beztak ani neměla na dlouhé sezení v divadle asi ani pomyšlení.

Ale podpora přišla odjinud. Nikoho nepřekvapilo, že se v publiku objevil hudebník skupiny Argema Josef Holomáč se svými dětmi, který je hereččiným věrným stínem skoro na každé společenské akci. Po gratulacích a při opojení po představení se rozhodla Žilková přece jen dát veškerým spekulacím rázný konec a definitivně rozseknout tajemství, jež se skrývá za tímto záhadným blízkým vztahem.

„Pepa není můj přítel, to vymysleli novináři. On je můj BFF (Best Friend Forever, v češtině nejlepší přítel na světě - pozn. red.), a to je nejvíce. Přátelství je mnohdy více než láska,“ prohlásila rázně, načež doplnila prohlášení o důvody, které jí nedovolí propadnout lásce. „Já se lásky bojím. V nejbližších dnech mě čekají nějaké soudy, a tak myslím, že letošní rok prožiji v soudech. Já se lásky bojím a věřím na kamarádství,“ pronesla Žilková pro web Expres.cz.

Ale někdy nezbývá než čekat. Protože ona i ta krásná přátelství se mohou přetavit do vášnivé milostné romance.

Video
Video se připravuje ...

Pavlásek napsal protiválečnou komedii Já, diktátor: Žilková je potlačovaná sexuální touha! Petr Macek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
35 fotografií