Když přijde na karmu, reinkarnaci nebo energetické čakry, zdaleka ne každý tomu věří. Mirka Pikolová z Love Islandu má ale jasno a své názory se nebojí dát otevřeně najevo. Teď se fanouškům na sítích svěřila, že si nechala vědmou vyložit své minulé životy, a dozvěděla se něco šokujícího. 

„Byla jsem u úžasné slečny, která pomáhá lidem, čistí bloky, karmu, čakry, dělá výklady a vše možné,“ popsala. S vědmou prý řeší svá traumata, úzkosti, strachy a různá trápení. „Dozvěděla jsem se věci, ze kterých jsem v šoku. Minulé životy,“ přiznala Mirka, která v minulosti jako tanečnice zářila i v oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas. 

Video
Video se připravuje ...

Do Ordinace míří Mirka Pikolová z Love Islandu. A hned v roli nymfomanky! TV Nova

„Dokonce jsem zjistila, že moje intuice je skvěle vyvinuta a opravdu to, co jsem si myslela a cítila i v době vztahu, tak to tak bylo,“ pochvalovala si. Teď na svou intuici určitě dá ještě víc. 

Stále stejný muž

Mirku překvapilo, že ji to podle vědmy stále táhne ke stejnému muži. „Nejvíc vtipné je, že s expřítelem jsem měla rodinu v minulém životě a stejná chyba, co se stala v minulosti a nevyřešili jsme ji, tak se stala i v přítomnosti. Takže jsme to karmicky nevyřešili ani v jednom z našich společných životů. To prostě nevymyslíš,“ přiznala, že prý navzdory reinkarnaci stále provádí ty samé chyby. Přijde snad po zvláštním odhalení pokus o usmíření? Možná by to konečně chtělo věci dořešit.

Extrémně silný a smutný zážitek

Noření do hlubin vlastní duše modelku a tanečnici silně vyčerpalo. Celý den jsem úplně KO, totální únava, bolest hlavy, bylo to tak silné a smutné, že ležím už od 16:00 v posteli,“ svěřila se. Věci, které si od vědmy vyslechla, zkrátka musela trochu vstřebat a rozdýchat.

Co člověk, to názor

Je jasné, že ne každý má stejnou víru, jako Mirka. Naštěstí i nevěřící fanoušci byli shovívaví. „Nevěřím tomu, ale nesoudím lidi, kteří věří,“ vzkázala jí jistá fanynka a další souhlasili. 

Video
Video se připravuje ...

Sexy Mirka z Love Islandu: Nejdřív soutěžícího Honzu odmítla, teď znovu randí! Markéta Reinischová

Fotogalerie
129 fotografií