Bývalá první dáma měla kulatiny 22. března a v ten den je i velkolepě slavila. Aspoň to tak vypadá podle záběrů na stories zpěvačky Olgy Lounové a podle sociálních sítí Štefana Margity

Narozeninové překvapení pro Dagmar Havlovou. Děkuju! Líbilo se,“ pochlubila se dnes Olga, která se s herečkou roky přátelí. Mejdan se konal v pražské restauraci u Vltavy.

A snímky z oslavy se pochlubil i zpěvák Štefan Margita. "Milá Dášo, ještě jednou přeji vše nejlepší a děkuji za pozvání. Moc si toho vážím. Tvůj Štefan," napsal ke snímkům na sociální síti a přidal i několik srdíček. Z fotek je jasné, že se skvěle bavila nejen oslavenkyně, ale i přítomní hosté.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Dagmar Havlová exkluzivně pro Blesk: Přejídání kvůli stresu a dohoda s krejčovou! 

Tento podnik je mezi celebritami oblíbený, velkolepou svatbu tady měl Karlos Vémola s Lelou a koncert k šedesátinám Heidi Janků

Havlová miluje fialové a růžové odstíny, a tak i desítky balonků byly v těchto barvách. A pozornému oku neunikne, že kdykoliv Dagmar dostane kytici, tak je to právě v těchto odstínech.

Havlová ke svému jubileu svolila k natočení dokumentu pro CNN Prima NEWS, který mapuje to nejpodstatnější: dětství, studium, první manželství, mateřství i následnou roli babičky, film, divadlo, svatbu s prezidentem a náročný život na pozici první dámy.

Fotogalerie
46 fotografií