Moderátor z data, které leckdy nevěstí nic dobrého, neměl vůbec žádnou radost, bolesti ale byly tak velké, že se na zákrok přímo těšil.

Strašně se mi ulevilo a je neuvěřitelné, jak rychle jsem zpět v kondici. Dodržoval jsem léčbu a rehabilitace, takže do konce měsíce se už vidím na tenisovém kurtu,“ řekl Blesku Jan Rosák, kterého operoval špičkový neurochirurg MUDr. Jiří Chrobok (64). 

Video
Video se připravuje ...

Jan Rosák se po 42 letech zasnoubil! Manželka dostala zvláštní prsten Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Manžel zapomněl, že na jeho zdraví mám velký podíl. Musím říct, že na rozdíl od některých chlapů není ufňukaný a naopak se snaží, aby byl co nejdřív fit. Opravdu vše dodržuje, cvičí a sama si oddechu, až bude zpět prohánět tenisák," netají se Jiřina, která s manželem vyrazila na premiéru dokumentu “More Miko" režiséra Robina Kvapila v pražském kině Lucerna. 

„Naposledy jsme spolu byli v kině na Avatarovi, víc chodíme do divadla. Na tenhle dokument se těšíme, je to úplně něco jiného," říká Rosáková.

Dokumentární film přilákal i textaře Michala Horáčka (70) s nejmladší dcerou Julií (12). Půvabná teenegerka roste jako z vody a podle elegantního oblečení podědila vkus po své mamince, kostýmní výtvarnici Michaele Horáčkové Hořejší (43), která stojí za kostýmy v seriálu První republika.

Se synem přišel producent Václav Marhoul (63), který je stejně jako Horáček otcem čtyř dětí.

Fotogalerie
33 fotografií