Neznámý muž se měl Miss ČR 2003, kterou dnes vídají diváci České televize jako moderátorku pořadu Sama doma, poprvé ozvat v září loňského roku se zprávou, ve které stálo, aby věřila, že manžela z vězení pustí dřív. Další kontakty na sebe nenechaly dlouho čekat. Neznámý slibuje, že Křížkovo propuštění dokáže zařídit za 1,6 milionu korun, peníze prý ani nepožaduje předem, nýbrž až poté, když sportovec opustí brány věznice.

Nikoho nestíhají

Křížková podezřelé zprávy nahlásila a prostřednictvím svého právníka podala trestní oznámení na neznámého pachatele. V něm se píše, že texty e-mailů vnímá jako výhrůžky, které ji mají přimět k tomu, aby „něco konala proti své vůli“.

„Nepodařilo se shromáždit důkazy, na základě kterých bychom mohli zahájit trestní stíhání konkrétní osoby,“ řekla ale Právu krajská policejní mluvčí Dagmar Brožová s tím, že případ posuzovali jako vydírání. Lucie odmítla celou věc komentovat, potvrdila jen, že o podmíněném propuštění jejího manžela z vězení by se mělo rozhodovat letos v březnu.

Soud zkoumá zejména to, zda odsouzený svým chováním a plněním povinností prokázal polepšení a může se od něho očekávat, že v budoucnu povede řádný život.

Video
Video se připravuje ...

Depp oznámil návrat do Česka! A Křížkův vzkaz z vězení pro syna školáka Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
48 fotografií