Zatímco si její manžel ve vězení odpykává pětiletý trest za zpronevěru, Lucie Křížková se snaží žít společně se svými dvěma dětmi normální život. S hashtagem „zatím, cos tu nebyl“ sdílí na sociálních sítích všechny možné zajímavosti ze svého soukromí - a během toho bojuje o manželovo předčasné propuštění.

I když nedávno vyšlo najevo, že jachtaři Davidu Křížkovi zvýšili trest ve vězení, což někdejší Miss ČR roku 2003 rozhořčeně komentovala slovy: „Naše soudy neměří stejným metrem, víc k tomu nemám co říct.“ Na webu také sbírá podpisy pod petici „vyjadřující podporu a společenskou záruku“ za uznávaného sportovce.

Možná proto se nechaly její fanynky tak snadno přesvědčit, že se zázraky dějí. Krásná Lucie totiž na instagramu zveřejnila nejasnou fotku s popisem: „On mi tu lásku vrací. Tak dlouhé odloučení a rozdejchal to.“ Snímek navíc opatřila emotikonem ve tvaru srdíčka. A mnohé fanynky tak nejspíš začaly spekulovat, zda se ona slova nemohou týkat třeba Luciina manžela.

Video
Video se připravuje ...

Radikální změna v životě Lucie Křížkové! Proč moderátorka už nikdy nevkročí do pekárny? Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Aby nedošlo k nějakým zmatkům, vše se nakonec rozhodla uvést na pravou míru sama Křížková, co v neděli 7. srpna „oslavila“ 13 let od chvíle, kdy ještě coby Váchová řekla jachtaři své „ano“.

Na dotaz - „Jak to myslíte?“ - rázně odpověděla: „Samozřejmě že je řeč o kvásku,“ upřesnila někdejší modelka. O chvíli později se pak dokonce i pochlubila skutečně velice povedeným, doma pečeným chlebem.
Fotogalerie
65 fotografií