Potkat partnera, se kterým si dobře rozumíme, je životní výhra. Usměvavá herečka Simona Postlerová tohle štěstí měla, když se dala dohromady s hudebníkem Zdeňkem Hráškem a narodily se jim dvě děti – syn Damián (29) a dcera Jana Magdaléna (31). Avšak vše nebylo jenom zalité sluncem…

Nelehký osud

Její milovaný manžel totiž bojoval s rakovinou a s jeho smrtí se Simona vyrovnává doposud. „Samozřejmě, že mi chybí, ale přijímám to,“ svěřila novému vydání Blesku pro ženy. A přiznala, že kvůli nemoci jejich syna Damiána byla dcera Jana spíš na druhé koleji.

Bojuje dál

Po smrti muže v roce 2016 zůstala Simona sama na výchovu dcery a autistického syna. „Zůstala jsem tady s Damiánkem, který je naprosto úžasný a jeho stav je čím dál lepší, takže jsem za něj šťastná. Teď ale řešíme společně spíš radostnou událost, protože dcera Jana je v očekávání.“ Postlerová se na svou roli babičky velice těší. „Jsem nesmírně šťastná,“ prozradila.

Životní boj

Hudebník Zdeňek Hrášek nejprve v roce 2005 kvůli rakovině přišel o oko. „Šlo o melanom, tedy velmi nebezpečný druh nádoru, ale můj muž se s nemocí skutečně úspěšně popral. Dnes už je pro nás vše minulost. Zaplaťpánbůh,“ řekla tehdy Blesku Simona. Jenže v roce 2013 zákeřná nemoc udeřila znova. „Lékaři nás varovali, že se rakovina může vrátit do jater. A to se také stalo. Tři roky se nám společně dařilo s tou mrchou bojovat, ale v neděli večer Zdeňkovi spadl cukr v krvi, upadl do kómatu a musel být převezen do nemocnice, kde pak rakovině podlehl,“ svěřila se v té době Blesku plačící Simona. Hrášek zákeřné nemoci podlehl v roce 2016 ve věku 62 let.

Video
Video se připravuje ...

Herečka Simona Postlerová: V pandemii spoustu času věnovala postiženému synovi. Markéta Reinischová

Fotogalerie
38 fotografií