S přítelem Danem si řekli »ano« v srpnu na jednom krásném zámku. Silně věřící herečka měla dokonce přímluvu za dceřino manželství v kostele svaté Ludmily na pražském náměstí Míru. „Moc hezky mluvila. Bylo vidět, že dceři přeje štěstí,“ prozradil Blesku očitý svědek.

Manžel

Je to pochopitelné, protože sama Simona měla při výběru životního partnera, muzikanta Zdeňka Hráška (†62) velké štěstí. Z jeho předčasného odchodu kvůli rakovině před pěti lety se dodnes nevzpamatovala. Loučila se s ním dokonce ve stejném kostele, kde prosila o dceřinu radost.

Bratranec

Kdo tedy vedl Janu Magdalenu na zámku k oltáři, když její milovaný táta už to být nemohl? Byl to bratranec herečky Richard, její bratr Alexandr Postler (58) řečený Lexa, který je taky herec, totiž kvůli práci nemohl.

Sama Simona o dalším partnerství neuvažuje. „Myslím, že by to nešlo. Nepotkala jsem nikoho, jako byl Zdeněk,“ svěřila se před časem Postlerová s dojetím.

Nonstop péče o syna

Herečka má ještě o dva roky mladšího syna Damiana (27). Na začátku puberty u něj lékaři diagnostikovali autismus. Nějaký čas byl v lékařském zařízení, ale jinak bydlí s mámou blízko Divadla na Vinohradech, kde Simona už celá desetiletí hraje.

VIDEO: Herečka Simona Postlerová: V pandemii spoustu času věnovala postiženému synovi

Video
Video se připravuje ...

Herečka Simona Postlerová: V pandemii spoustu času věnovala postiženému synovi Markéta Reinischová

Fotogalerie
32 fotografií