„To je strašně těžká, těžká věc. A my jsme to spolu věděli, se Zdeňkem, s mým milovaným mužem, my jsme to samozřejmě věděli. A řekli jsme si, že žádná nemocnice nebude, že prostě víme, kam spějeme, a uděláme to prostě doma. Jak to bude přirozené,“ promluvila Simona Postlerová o smrti manžela Zdeňka Hráška, se kterým vychovávala dceru Janu Magdalénu a syna Damiána.

„Hodně jsme se spolu nahlas modlili. Reagoval krásně, takže to bylo jasný, že jsme spolu,“ zavzpomínala Postlerová pro TopStar. „Chtěla jsem tam být i přes noc, ale shodou okolností mě najednou volal syn, který byl sám doma na chviličku. Vzhledem k tomu, že je autista, tak potřeboval taky svoji pomoc. Takže Damiánek mě vlastně odvolal od zvláštního okamžiku,“ dodala dabérka.

 „Lékaři nás varovali, že se rakovina může vrátit do jater. A to se také stalo. Tři roky se nám společně dařilo s tou mrchou bojovat, ale v neděli večer Zdeňkovi spadl cukr v krvi, upadl do kómatu a musel být převezen do nemocnice, kde následně rakovině podlehl,“ řekla plačící Simona Blesku.

Poslední rozloučení s hudebníkem bude spojené se mší svatou a proběhne ve čtvrtek 3. listopadu v kostele na náměstí Míru, kam zve herečka i širokou veřejnost.

Fotogalerie
7 fotografií