Krampol je od neděle kvůli chronicky nemocným průduškám opět hospitalizován v Nemocnici Na Františku poté, co prochladl.

Musím tu být i na Vánoce, aby mě dali úplně do pořádku, protože mi plánují dát další vakcínu. Já se ohledně toho covidu striktně držím doporučení svého doktora, profesora Špačka. A ten mi říkal, že s mým zdravím bych s covidem mohl mít vážné problémy,“ řekl eXtra herec, který se před rokem potýkal s daleko vážnějšími respiračními obtížemi. 

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol nejen o novém dokumentu: O Hance, pocitu samoty i svých filmech Petr Macek, Lukáš Červený

Bylo to tak vážné, že jsem byl opravdu podělaný strachy a loučil jsem se se životem. Byl jsem kandidát na mrtvolu. Beru to jako vážné napomenutí a druhou šanci od toho tam nahoře. Už se nikam nepoženu. Hlavní je, že i ve svém věku můžu dýchat a žít,“ netajil se bavič. 

Ještě před hospitalizací plánoval Krampol strávit Štědrý den u svých přátel, protože nechtěl být sám doma a dojímat se nad ztrátou milované manželky Haničky (†59), od jejíž smrti letos v létě uplynuly dva roky. V podstatě není nikdo, kdo by mu uvařil, došel nakoupit a postaral se o něj. Tak teď už je jisté, že to udělá nemocniční personál.

Fotogalerie
45 fotografií