Nastaly ale velké problémy, jejichž řešení si vyžádá delší čas. „Nestíháme u některých ukázek vyřídit autorská práva,“ svěřil deníku Aha! režisér Zdeněk Kovář (33) původ všech nesnází. Už ví, že to vůbec nebude jednoduché. Vybral si z mnoha hercových rolí ukázky, aby připomněl filmy a seriály, kde Krampol exceloval, a nyní je zklamaný. „Některá práva ani nejdou vyřídit, takže přestříhávám a snažím se to nějak vyřešit. Proto premiéra filmu Život je sranda 1. září v Kladně nebude. Musíme ji odložit a o novém termínu budeme včas informovat,“ ujistil Kovář. Nepřipustí, aby měl problémy s právníky, film by se pochopitelně pak značně prodražil.

Tak aspoň za rok?

Zklamaný není jen Jirka, ale i jeho letitý manažer Miloš Schmiedberger (75) „Je to pro nás nepříjemné, ale nemůžeme se přece dostat do křížku se zákonem. Vše musí být právně a papírově v pořádku.“ Třeba se podaří autorská práva vyřešit do příštího roku, kdy Krampol oslaví 85. narozeniny. Byl by to hezký dárek. Ve snímku vystupuje mimo jiné Jiří Suchý (90), Uršula Kluková (81), Karlos Vémola (37) a Natálie Grossová (19). Průvodkyní je zrzavá kráska a Jiřího oblíbená kamarádka Kateřina Bláhová (26).

Trable v Blaníku

Potíže měla už při natáčení filmu Kateřina Bláhová. Spadla na ni totiž v paláci Blaník na Václavském náměstí těžká lampa a skončila v nemocnici. Snad se tím všechny potíže vyčerpaly a nyní vše půjde hladce.

Video
Video se připravuje ...

Český Belmondo: Jiří Krampol Videohub

Fotogalerie
53 fotografií