Po smrti milované Libušky Šafránkové našel Josef Abrhám útočiště u svého syna Josefa Abrháma mladšího. Bydlí u něj na Mělnicku a podle všeho se zdá, že do své milované vily už se nevrátí, nechal ji totiž přepsat na svého syna, který o něj tak skvěle pečuje.

„Daří se mu dobře, je u nás, je s námi – a to jsme moc rádi. Každý večer si dá po večeři zmrzlinu, má ji moc rád. Drží ho to a dává mu to energii, kterou potřebuje,“ prozradila před nějakým časem snacha legendárního herce a snažila se tak zřejmě rozptýlit obavy o jeho zdraví. Podle dostupných informací na tom totiž herec není příliš dobře po zdravotní ani psychické stránce.

Potvrdil to i jeho dlouholetý kamarád z branže Jiří Krampol. „S Pepíkem jsem nemluvil strašně dlouho. Není na tom dobře… Je mi ho strašně líto. Vždycky to byl bezvadný kluk, charakter. Úžasný herec,“ prozradil Krampol pro CNN Prima NEWS.

I Jiřímu Krampolovi předčasně zemřela jeho manželka Hanička. „Kdo to nezažil, nepochopí. Pro Pepíka to musí být také strašné. Byli na sebe s Libuškou strašně fixovaní,“ dodal Krampol.

Josef Abrhám se naposledy postavil před kameru v roce 2016, tehdy se objevil v pohádce Anděl páně 2 a objevil se i ve filmu režiséra Dušana Kleina Jak básníci čekají na zázrak. Po smrti manželky se uchýlil ke svému synovi, kterému i přenechal svou část dědictví po milované manželce.

Video: Hegerová ve vězení kvůli otci Gotta! A Otazníky kolem Abrháma

Video
Video se připravuje ...

Hegerová ve vězení kvůli otci Gotta! A otazníky kolem Abrháma Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
66 fotografií