A v kontaktu zůstaly i po skončení seriálu. „Píšeme si a minimálně jednou za tři měsíce jdeme společně na oběd nebo večeři,“ říká herečka a moderátorka.

Sdílená bolest

Organizace ale na ni klade velké nároky. Je totiž nadlidský úkol dostat několik žen a hereček k tomu na jeden den na jedno místo. Pokaždé je ale o čem mluvit. A není to žádné plytké ženské tlachání. Například Evu opustil manžel, scenárista René Decastelo (46), a Pavlu Tomicovou (60) zase její muž Ondřej Malý (56), který si navíc pořídil s jejich kolegyní z hradeckého divadla Kristýnou Kociánovou (37) syna. A jak známo, sdělená bolest, poloviční bolest.

Měly omluvenky

Tentokrát se předvánočně sešly Eva Decastelo, Pavla Tomicová, Martina Preissová (47), Dana Batulková (64) a Regina Řandová (55). Další členka unikátního klubu Tereza Brodská (54) točila, Jana Stryková (43) hrála a doyenka Regina Rázlová (75), jejíž život by taky vydal na román, není momentálně v Praze. »Holky« se při adventu trochu rozpovídaly. „Končily jsme kolem půlnoci. A pak jsme se navzájem rozvezly domů,“ prozradila Eva.

Největší proměna

Od konce Slunečné prošla největší proměnou seriálová majitelka pojízdného obchodu Ála Konvičková v podání Pavly Tomicové. Ta totiž kvůli krachu manželství zhubla 35 kilo a je z ní úplně jiná Pavla.

Video
Video se připravuje ...

Slunečná je ve finále: Burešová a Lambora si konečně řekli ANO! FTV Prima

Fotogalerie
39 fotografií