Dá se říci, že od dob natáčení reality show Štiky už je v životě Charlotte vše docela jinak. Pořad byl totiž jakousi sondou do života její rodiny a dnes už je vše docela jinak. Její rodiče Monika Štiková a Michal Štika se rozvedli, její matka už je dokonce znovu vdaná. Nemá už ani přítele Ifka, který v pořadu také vystupoval a nemá už ani nadbytečná kila.

Mladá blondýnka na sobě totiž tvrdě zapracovala a už před nějakým časem se chlubila, že místo velikosti XXL obléká už velikost M a to je vskutku slušný rozdíl. Není tedy divu, že se Charlotte tu a tam svou postavou pochlubí, vzhledem k tomu, že jí její vnady jí zůstaly, je to opravdu zajímavá podívaná hlavně pro pány.

Kvůli svému hubnutí si ovšem prožila i nepříjemné chvíle. Její vlastní matka ji totiž obvinila z toho, že lže. Podle Moniky totiž nezhubla jen díky změně jídelníčku a cvičení, ale pomohla si operací, při které jí měl být zmenšen žaludek. „Jsem z ní zoufalá… Nikdo jí nic neudělal, nebyl mezi námi žádný konflikt, co by tomu předcházel. O to víc jsem v šoku. Podle mě má nějakou psychickou nemoc, protože tohle není normální,“ napsala Blesku nejmladší Štika s tím, že lhát o svém hubnutí nemá zapotřebí.

Mrkněte do galerie a posuďte sami, jakou proměnou prošla mladší sestra Ornelly Štikové.

Video
Video se připravuje ...

Povislou kůži musí odřezat! Charlotte Štiková zhubla už 40 kilo, zůstaly jen obří vnady Markéta Reinischová

Fotogalerie
55 fotografií