„Má dnešní výzva zní: Dnes pro tebe neexistuje teplá voda, při plnění téhle výzvy se fantazie meze nekladou. U toho se vyfoť, nebo natoč, přidej to na Instagram, označ můj profil @samuel_samake a profil @blesk.cz. Pak už stačí jen přidat hashtag #bleskchallenge a počkat, jestli vyhraješ,“ vyzývá influencer Samuel.

Ve videu na Blesk.cz vám Samuel ukazuje, jak sám výzvu plnil a vystoupil ze své komfortní zóny. „Ty nejzajímavější budu sdílet na svém instagramu,“ slibuje Samuel.

Může ale nastat situace, že se z nějakého důvodu do této výzvy nemůžete zapojit. „Pak je tady ještě dobroúkol. Obdaruj někoho cizího na ulici drobným dárkem. Uvidíš, že bude mít radost nejen on, ale i ty sám,“ dává druhou šanci na zapojení do Blesk advent challenge Samuel.

Video
Video se připravuje ...

Bleskchallenge 6 Samuel Samake : Neteče teplá voda! David Turek, Elmer Carvalho

Pokud splníte jak výzvu, tak dobroúkol, vaše šance na výhru se zdvojnásobí. Soutěžní hra Blesku probíhá každý všední den až do 20. prosince a ze všech zúčastněných bude vylosován výherce Iphonu 14. Každý všední den máš díky tomu hned dvě šance na výhru a zvyšuješ možnost vyhrát hlavní cenu, kterou pak dostaneš do Vánoc. Kdo bude zítřejším vyzyvatelem, to zjistíš na Blesk.cz 

Kompletní pravidla Blesk advent challenge najdete zde!  

Fotogalerie
53 fotografií